18 октомври, 2021

herald-logo

Осмели се да знаеш

Џеф Безос

thumbnail-alt
13 јуни, 2021

Вашингтон, 13 јуни 2021 (МИА) – Богат среќен добитник на аукција плати 28 милиони долари  за патувањето во вселената со основачот на Амазон, Џеф Безос. Тоа ќе биде првиот турист...

Повеќе
thumbnail-alt
9 јуни, 2021

Вашингтон, 9 јуни 2021 (МИА) Некои американски милијардери меѓу кои се и најбогатите луѓе во светот, Џеф Безос и Илон Макс, во изминатите 15 години повремено успевалед да избегн...

Повеќе