18 октомври, 2021

herald-logo

Осмели се да знаеш

Џорџ Сорос

thumbnail-alt
9 јуни, 2021

Вашингтон, 9 јуни 2021 (МИА) Некои американски милијардери меѓу кои се и најбогатите луѓе во светот, Џеф Безос и Илон Макс, во изминатите 15 години повремено успевалед да избегн...

Повеќе